Ali Akman noktayı koydu; Bu konuda çok netim!

TFF 1.Lig’de 10 gol kaydeden Ali Akman, sezon başında belirlediği hedefe ulaşmak istediğini söyledi.

Ali Akman noktayı koydu; Bu konuda çok netim!

Ümit Milli Takım ve Bursaspor’un golcü oyuncusu Ali Akman’ın gözü gol krallığında. TFF 1. Lig’de 10 golü bulunan 18 yaşındaki oyuncu, “İnşallah gol kralı olurum. Zaten lige başlamadan önce kendime güveniyordum. Tabii ki temennim oydu. İnşallah böyle devam eder.” ifadelerini kullandı. Genç futbolcu, en güvendiği özelliğini ise, “Son vuruşta güvenirim. Her zaman ceza sahası içerisinde topun bana gelmesini isterim.” sözleriyle açıkladı.

AVRUPA İÇİN ÇOK NETİM
Mart ayında başlayacak Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının hazırlıklarını sürdüren Ümit Milli Takım ile birlikte TFF Riva Tesisleri’nde kampta bulunan 18 yaşındaki Ali Akman, “Hedefim Avrupa’da futbol oynamak. Bu konuda çok netim” şeklinde konuştu. Ali Akman, “Şenol Güneş, ‘Forvete alternatif oyuncu gerekiyor’ açıklamasını yapmıştı. Seni Avrupa Şampiyonası’nda forvetteki alternatiflerimizden biri olarak görebilir miyiz?” sorusunu ise şu yanıtı verdi:

İNŞALLAH A MİLLİ OLURUM
“Bence oradaki abilerimiz de iyi işler yapıyor. İnşallah biz de A Milli Takım oyuncusu olabiliriz. Oraya layık olabiliriz. İyi bir jenerasyon geliyor. Tabii ki de kendimizi orada görmek istiyoruz. İnşallah nasip olur da oralara gidebiliriz. Bu tamamen benim performansımda bitecektir. Eğer ben böyle oynarsam, daha iyi performans sergilersem istediğim gibi olacaktır”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X