Ali Ay: ‘2 transfer daha yapacağız’

‘Hocamız Paul Le Guen’e güvenimiz sonsuz’ diyen Ali Ay ‘Takımı güçlendirmek adına 8 transfer yaptık. Az bir süre kaldı fakat devamı gelecek. Başarı için çok çalışmak lazım’ şeklinde konuştu.

Ali Ay: ‘2 transfer daha yapacağız’

Erkan SAĞLIK

Bursaspor’da geleneksel bayramlaşma töreni bugün Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Yönetim Kurulu, Divan Başkanlık Kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, amatör şubelerdeki antrenörler, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Karlık ve kulüp personeli katıldı. Başkan Ali Ay yaptığı konuşmada tüm islam aleminin, Bursaspor camiasının Kurban Bayramı’nı tebrik etti ve hayırlara vesile olmasını diledi. 

İYİ TAKIM OLDUK

Başkan Ali Ay, “Herkesin bayramını kutluyorum. Özellikle Bursaspor camiasına başarılı bir sezon diliyorum. Tüm branşlardan başarı bekliyoruz. Başarı için çok çalışmak lazım. Hocamız Paul Le Guen’e güvenimiz sonsuz. 8 transfer yaptık. 2 tane daha yapmak istiyoruz. Kolay olmuyor. Çünkü Bursaspor’un da gerçekleri var. İyi takım olduk. Bunu söyleyebilirim. Bu takımın sezon sonunda başarılı olacağına inanıyorum” dedi. 

Çimler harika olmuş

Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen ise herkesin bayramını kutlarken “Bayramın sizler için ne anlama geldiğini biliyorum. Bayramınız kutlu olsun. Oyuncularıma da aileleriyle zaman geçirmeleri için ekstra bir gün izin verdim. Buraya gelmeden önce Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’na uğradım. Çimler bitiyor. Çok hoşuma gitti. Çok güzel olmuş. Güzel bir sahada futbol oynayacağımız için çok sevinçliyim. Katkısı olanlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X