Ali Ay: ‘Dortmund ile ortak çalışacağız’

Başkan Ali Ay, “Bizi davet ettiler gidip görüşeceğiz. İlk olarak idari ve altyapı yönünde çalışmalarımız olacak” dedi.

Ali Ay: ‘Dortmund ile ortak çalışacağız’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, tüm kentten destek istedi. Eski yönetimin yaptığı birçok anlaşmanın kulübü zora soktuğunu ifade eden Ali Ay, “Bursalı iş adamlarına, sanayicilere çağrıda bulunuyorum. Bursaspor’u sadece biz kurtarmayacağız, hep birlikte kurtaracağız.

Benim yönetimimde her şey şeffaf olacak. Herkes her şeyi bilecek. Kapılarımız kilitli değil. İsteyen istediği zaman gelip, gelir, gider tablomuzu kontrol edebilir. 18 loca sattık. Hepsini satarsak 18-19 Milyon TL gelirimiz olacak. 80 kapımız var buradan da 20 Milyon TL gelir bekliyoruz” diye konuştu.

SİSTEM ÇOK YANLIŞ

Başkan Ay konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bursaspor’u bankalardan kurtarırsak bizim başka derdimiz kalmaz. Bursaspor her sene ilk 5’e oynaması lazım. Ancak transfer sistemimiz yanlış. Gelecek sezon bizim tedavi sezonumuz olacak. Bursaspor tabii ki transfer yapacak. Ancak rahmetli Başkan İbrahim Yazıcı’nın Batalla transferi gibi olan meblağlarda yapacağız.

Ben tahsilimi Avrupa’da yaptım. Alman takımları ile işbirliğini gideceğiz. Dortmund bizi davet etti gidip görüşeceğiz ve ortak çalışmalar yapacağız. Dortmund ile istişare edeceğiz. İlk olarak idari ve altyapı yönünde çalışmalarımız olacak. Bu arada Timsah Arena’nı sineklik renklerini beğenmiyorum açıkça söyleyeyim. Biz şampiyon olalım onları değiştiririz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X