Ali Ay: ‘İzin verin yelekle çıkalım’

Başkan Ali Ay, yarınki Ümraniyespor maçında emniyetin izin vermesi halinde takımın seremoniye çevik kuvvetin giydiği yeleklerle çıkmak istediklerini Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a aktardı.

Ali Ay: ‘İzin verin yelekle çıkalım’

Bursaspor yönetimi dün İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a taziye ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Ali Ay yaşanan terör olayından dolayı çok üzgün olduklarını belirterek ‘Bir tane polisimiz bile bizim için çok değerli. Bilmiyorum belki de bunlar taraftarlarımızı da hedef almışlardı. Allah belalarını versin. İnşallah bu son olur.’ dedi. 

Ali Ay, Beşiktaş ile özel bir maç yapacaklarını ifade ederek ‘Milli takım arasında bu maçı yapmayı hedefliyoruz. Bu maçtaki gelirleri de olduğu gibi şehit ailelerine vereceğiz. Misafir tribünü de ayırmadan tüm taraftarların bir arada oturmasını istiyoruz.’ diye konuştu. 

BİZİ İÇİN MÜCADELE ETTİLER

Başkan Ali Ay, yarınki Ümraniyespor maçında Emniyetin izin vermesi halinde takımın seremoniye çevik kuvvetin giydiği yelekler çıkmak istediklerini İl emniyet Müdürü Selami Yıldız’a aktardı. Ali Ay, ‘Hiç olmazsa onları bu şekilde anmak istiyoruz. Hepimizin evlatları. Gencecik çocuklardı. Bizim taraftarlarımız için Bursa’dan stadyuma girene kadar mücadele verdiler. Gayet güzel bir organizasyon oluştu. Buradan taşkınlık yapmayan taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Çıkışta da gayet güzel onları uğurladılar.’ dedi. 

MEMNUNİYET VERİCİ

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise terör örgütlerinin hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklarını dile getirdi. Yıldız ‘Bursaspor camiasına ve tüm milletimizi geçmiş olsun. Sonuna kadar bunları yapanlardan hesap sorana kadar mücadele edeceğiz. Bu ülkeye diz çöktüremeyecekler. Allah korudu Bursaspor taraftarları çıktıktan kısa bir süre sonra olay oldu. Bir ölür, bin diriliriz derler ya bu devleti bu milleti inşallah birlik ve beraberlikle savunacağız. Şehitlerimizin ismi stadyumdaki anı duvarında yer alacak. Onların isimleri hepimizin yüreğinde ama anı duvarında yer almaları gerçekten bizim için memnuniyet verici.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X