Ali Ay: Sayıyı görünce moralim bozuluyor

Kulübü düzlüğe çıkarmak için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Ali Ay, ‘Karşılığında kombine rakamlarını görünce insanın canı sıkılıyor. Herkes lütfen Bursaspor’a destek versin’ dedi.

Ali Ay: Sayıyı görünce moralim bozuluyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay, stadyumlarda artık aileleri görmek istediğini söyledi. 

Başkan Ay, ‘Bazı alışkanlarımızı değiştirmeliyiz. Futbol erkek oyunu olarak kabul edilse dahi bu oyunu sadece erkeklerin izlediği bir ortamdan çıkarmalıyız. Biz stadyumlara eşlerimizi, kızlarımızı getirmek zorundayız. Annelerimize sesleniyorum. Eşlerinizi tek başına stadyuma yollamayın. Tutun kollarından çocuklarınızla beraber gelin. Çocuğunuz Bursaspor’u severse Bursa’yı da sever. Bakın o zaman stadyumda küfür kalıyor mu? Bakın Bursaspor ilerleyen dönemde başarıdan başarıya koşuyor mu koşmuyor mu?’ diye konuştu. 

GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM

Bursaspor için tüm kentten destek isteyen Ali Ay, sözlerine şöyle devam etti: ‘Bursaspor Kulübü bu kenttin Avrupa’ya açılan kapısıdır. Bu kapının açık kalması için ekonomik yapısının güçlü olması lazım. Stadyumdan elde edilecek tüm gelirle sıkıntıları bitiririz. Gerçekçi olmak lazım. Mali disiplini olmayan kulüplerin başarılı olması kesinlikle mümkün değil. 

Kombine satışlarımız 5 bin 900 civarında. Ligin ikinci yarısında kombine satmayacağız. Biz bu kadar çabalıyoruz ama karşılığında kombine rakamlarını görünce insanın morali bozuluyor. Bursa halkına sesleniyorum, lütfen Bursaspor’a destek verin.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X