Ali Hamza Pehlivan’a duygusal uğurlama

Bayburt Valisi olarak atanan İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, iki yıllık görev süresinin ardından ilçe kaymakamlık binası önünde yapılan tören ile Bayburt’a uğurlandı.

Ali Hamza Pehlivan’a duygusal uğurlama

HAYRİ ŞEN

 

Sabah saatlerinde yapılan veda töreninde konuşan Ali Hamza Pehlivan, ‘Ben ve çalışma arkadaşlarım, İzniklilerle bu süre zarfında yüreğimizi paylaşmaya çalıştık. Ben geçtiğimiz mayıs ayında meslekte 17. yılımı tamamladım. Her durakta sizler gibi insanlarla, gönül dostlarıyla tanıştık. İznik’e çok güzel duygularla geldim. Çok şükür ki, bu güzel duygular kat be kat arttı. Ve çok güzel duygularla da ayrılıyorum. İznik’i adeta kendi memleketim sayıyorum. Şu anda da memleketinden gurbete uğurlanıyormuş gibi hissediyorum. Yarın bir yerde İznik kelimesi geçtiğinde inanın yüreğimin bir köşesinde çok hoş duygular tezahür edecek ve varsa elimizden gelen bir şey de, onu yapma gayretinde olacağız” dedi.

Ali Hamza Pehlivan, “2 yıl bakıldığı zaman kısa bir süre gibi gözükse de, dolu dolu geçirdiğimi düşünüyorum. Merkezinden tüm mahallelerine kadar. Huzurlu, güzel İznik ilçemizin daha da huzurlu, birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine, daha gelişmesine katkımız olduysa gerçekten mutlu olurum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, hem gittiğimiz yerin kapısı hem de evimizin kapısı sonuna kadar açıktır” diye konuştu.

Konuşmalar ardından katılımcılar ile tek tek vedalaşan Ali Hamza Pehlivan, eşi ile birlikte yeni görev yeri Bayburt Valiliği’ne uğurlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X