Ali Kahraman kalplerde yaşıyor

Eski Gençlik ve Spor ilçe müdürü Ali Kahraman anısına vefatının birinci yıl dönümünde turnuva düzenlendi.

Ali Kahraman kalplerde yaşıyor

Geçen yıl vefat eden eğitimci, sporcu, eski Gençlik ve Spor ilçe müdürü Ali Kahraman düzenlenen turnuva ile anıldı. Soğanlıköy Sahası’nda başlayan Dağ Yöresi Yunus Emre Turnuvası öncesinde merhum Ali Kahraman’ın ailesi, mesai arkadaşları ve birlikte futbol oynadığı dostlarının katılımıyla anma programı düzenlendi. Etkinlikte merhum Ali Kahraman’ın evlatlarına, babasının 5 numaralı forması ve günün anısına bazı hediyeler verildi. Merhum Ali Kahraman’ın eski okul müdürü Mustafa Bay anma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“Turnuvalarımızda oynamış, kaptanlık yapmış, öğretmen arkadaşım ve son olarak Bursa Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde şube müdürümüz iken geçen yıl Hakk’ın rahmetine uğurladığımız Ali Kahraman için bu anma programını gerçekleştiriyoruz. Küçükkovacık takım yöneticisi Metin Turan ve Küçükkovacık köyü sakinlerine bu duygu dolu günde aramızda bulunan değerli ailesine, Bursa İl Gençlik Spor şube müdürlerimiz Ekrem Uğurlu, Mesut Köse ve Abdurrahman Dağlar’a, Osmangazi İlçe Spor Müdürü Fedai Din’e, turnuva tertip komitesi Başkanımız Ramazan Korkmaz’a, Fadılspor’a ve Cihanspor başkanımız Hüseyin Eker’e teşekkür ediyoruz. Mekanı cennet olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X