Ali Koç’tan limit çıkışı; Bu sistem hileye, hurdaya iter…

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin kamuoyuna duyurduğu harcama limitleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’tan limit çıkışı; Bu sistem hileye, hurdaya iter…

Koç şunları söyledi:

“Bu sürdürülebilir bir durum değil. Türk futbolu birkaç kulüp dışında batak durumda. ‘Deniz bitti’ söylemi doğru. UEFA’nın Finansal Fair Play kriteri Türkiye’de sonuç vermedi. Biz de kendi Finansal Fair Play kurallarımızı geliştirdik. Maaş bütçelerini indirdik, yeni borç almadık. Bankaların borçlarını yaklaşık 40 milyon Euro indirdik.”

64’TEN 18’E NASIL DÜŞELİM?
“Bizim 64 milyon Euro’dan bir sezonda 18 milyon Euro’ya düşürmemiz bekleniyor. Bunun mümkün olmadığını azıcık kafası çalışan bilir. Bu sistem hilelere götürür. Bu iş 1900 liralık transferlere insanları iter, gerekirse biz de yaparız. Daha önce yapıldı. Açıklanan limitlerden sadece Fenerbahçe değil, birçok kulüp rahatsız. Geçen sene masaya oturduğumuzda bize’ Çok transfer yapıyorsunuz’ dediler. 14 tane futbolcumuzun sözleşmesi bitmiş, transfer yapmayalım mı? Futboldan anlayan hangi adam 29 Temmuz’da biten ligin 15 Ağustos’ta başlayabileceğini düşünür. Allah’tan bunu değiştirdik.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X