Ali Osman Sönmez kabri başında anıldı

Bursa’nın ekonomisine iz bırakan ve kente sayısız eser kazandıran işadamı Ali Osman Sönmez, vefatının 16. yıl dönümünde aile fertleri tarafından anıldı.

Ali Osman Sönmez kabri başında anıldı

Bursa’nın duayen işadamı Ali Osman Sönmez aramızdan ayrılalı 16 yıl oldu. Bursa’ya eğitimden sağlığa kadar pek çok alanda kalıcı eserler kazandıran Ali Osman Sönmez, vefatının yıl dönümünde Emirsultan’daki kabri başında dualarla anıldı.

Anma töreninde; Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, eşi Ümran Sönmez, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Sönmez, Ali Cem Sönmez, Cemil Sönmez ve eşi Beril Sönmez, hazır bulundu. Ali Osman Sönmez’i özlemle andıklarını ifade eden Celal Sönmez, babasının yardımseverliğini ve çalışkanlığını örnek aldıklarını ve onun oğlu olmaktan onur duyduğunu söyledi. Sönmez ailesi Emirsultan Mezarlığı’ndaki diğer aile fertlerinin kabirlerini de ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X