Ali Osman Sönmez mezarı başında anıldı

Bursa’nın duayen iş adamı Ali Osman Sönmez, 14. ölüm yıldönümünde Emir Sultan’daki kabri başında aile fertleri tarafından dualarla anıldı.

Ali Osman Sönmez mezarı başında anıldı

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve eşi Ümran Sönmez, oğlu Ali Cem Sönmez ve eşi Sonya Sönmez, Cemil Sönmez ve eşi Beril Sönmez ile Osman Sönmez, Ali Osman Sönmez’in mezarını ziyaret ederek dua okudu.

ÖZLEMLE ANIYORUZ

Babasını her zaman özlemle andığını dile getiren Celal Sönmez, “Dile kolay 14 yıl geçti. Gittiğim her yerde onunla ilgili güzel anıları, takdir dolu sözleri duyuyorum ve bir kez daha babamı saygıyla anıyorum. Hepimiz faniyiz ama önemli olan geride böyle hoş bir seda bırakmaktır. Onun eğitim, sağlık alanında yaptıklarını düşündüğümde benzer işleri yapma heyecanını içimde duyuyorum. Umarım ona layık bir evlat olmuşumdur. Kendi özelimizde acımızı yaşıyoruz, onu özlüyoruz. Anıp arayanlara teşekkür ederim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X