Ali Sunal’dan itiraf: Yazlıkçıyım

Normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte ailesiyle soluğu tatilde alan oyuncu Ali Sunal, sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulundu. Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade’nin çektiği bir kareyi “Evet, yazlıkçıyım itiraf ediyorum” notunu düştü.

Ali Sunal’dan itiraf: Yazlıkçıyım

Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show’un ‘Aziz Bey’i Ali Sunal, 2018’de avukat Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturdu.

Çift, geçtiğimiz yıl ağustos ayında bebeklerini kucağına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşadı.

Mutlu aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Sunal, şu sıralar ailesi ile birlikte tatil yapıyor.

Ali Sunal, eşinin kendisini çektiği bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak, bir itirafta bulundu.

“GERÇEK BİR YAZLIKÇIYIM”

Bir sahilde elinde kızının oyuncakları ve plaj malzemeleri ile verdiği pozu yayınlayan Sunal, “Evet, gerçek bir yazlıkçıyım” notunu düştü.

42 yaşındaki oyuncunun bu paylaşımı sevenlerini güldürdü.

Öte yandan Ali Sunal, geçtiğimiz haftalarda kızı Narin’in 1. yaşını sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla kutlamıştı.

“NAR KIZIM 1 OLDU”

Kızının bir karesini yayınlayan Ali Sunal, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ne ara bir sene oldu anlamadım. Hayatımın en büyük hediyesi bir sene önce katıldı ailemize… Canım kızım ilk doğduğundaki gibi yüzün böyle ömrün boyunca gülsün. Sağlıklı, mutlu bir hayatın olsun. Seni çok seviyorum, ilk yaşın kutlu olsun. Seni bana veren önce Allah’a sonra güzel karım Nazlı Kurbanzade’ye minnettarım. Nar kızım 1 oldu.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X