Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Trump savaşı bitirmek için şartlarını açıkladı

ABD ve İsrail’in İran’a saldırmasıyla başlayan İran Savaşı, 7’nci gününde devam ediyor. İran’da savaşın başından bu yana ölenlerin sayısı bin 230 kişiye yükseldi. ABD Başkanı Donald Trump, İran’da mümkün olan tek anlaşmanın “koşulsuz teslimiyet” olduğunu belirtti.

ABD ve İsrail'in İran'a saldırmasıyla başlayan İran Savaşı, 7'nci gününde

ABD Başkanı Trump, Truth Social’da İran Savaşı’na ilişkin yeni bir paylaşımda bulundu.

Trump paylaşımında, “İran ile KOŞULSUZ TESLİM OLMA dışında hiçbir anlaşma yapılmayacaktır!” ifadelerini kullandı.

İran’ın geleceği hakkında, “BÜYÜK ve KABUL EDİLEBİLİR bir liderin seçilmesinden sonra, İran’ı yıkımın eşiğinden geri döndürmek için yorulmadan çalışacak ve onu ekonomik olarak her zamankinden daha büyük, daha iyi ve daha güçlü hale getireceğiz.” diye yazdı.

ABD için sıkça kullanılan sloganını tekrar eden Trump paylaşımını, “İRAN’IN BÜYÜK BİR GELECEĞİ OLACAK. İRAN’I TEKRAR BÜYÜK YAPALIM” ifadeleriyle bitirdi.


Avatar Seç KAPAT
Rusya'nın Novorossiysk şehrindeki akaryakıt istasyonlarında benzinin tükendiği ve yakıt satışının
Sıradaki Haber Rusya’nın Novorossiysk şehrinde benzin bitti