Aliağa’da Çocuklara Yönelik Futbol Turnuvası

İzmir’in Aliağa ilçesinde yapılacak olan Çocuk Futbol Şenliği için hazırlıklar tamamlandı. Aliağa ilçesinde, çocuklara futbolu sevdirmek, yetenekl…

Aliağa’da Çocuklara Yönelik Futbol Turnuvası

İzmir’in Aliağa ilçesinde yapılacak olan Çocuk Futbol Şenliği için hazırlıklar tamamlandı. Aliağa ilçesinde, çocuklara futbolu sevdirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek olan Çocuk Futbol Şenliği’ne Aliağa’daki futbol kulüplerinin yanı sıra farklı il ve ilçelerden takımlar katılacağı öğrenildi. Aliağa Şehir Stadı’nda 17 Mayıs Pazar günü saat 09:00 başlayacak ve saat 18:00’e kadar sürecek olan Çocuk Futbol Şenliği’nde, Altınordu, Akhisar Belediye Spor, Bergama Belediye Spor, Karşıyaka, Manisaspor, Menemen Belediye Spor, Aliağa Aslan Gücü, Bergama Gençlerbirliği, Bornova Futbol Kulübü, Gümüşordu ve Soma AFO takımları mücadele verecek. Turnuvada karşılaşmalar, 20 dakika üzerinden tek devre usulü ile gerçekleşecek. Yarım sahada oynanacak maçlarda takımlar 8’er kişiden oluşurken, maç esnasında sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X