Aliağa’da Öykülerden Oyunlar Sahnelenecek

Behzat Ç. adlı televizyon dizisinin senaristi Emrah Serbes’in romanlarından yola çıkarak hazırlanan Öykülerden Oyunlar adlı tiyatro oyunu İzmir’in Ali…

Aliağa’da Öykülerden Oyunlar Sahnelenecek

Behzat Ç. adlı televizyon dizisinin senaristi Emrah Serbes’in romanlarından yola çıkarak hazırlanan Öykülerden Oyunlar adlı tiyatro oyunu İzmir’in Aliağa ilçesinde sahnelenecek. Tiyatro ve sinema oyuncusu Savaş Başar’ın anısını yaşatmak için Tiyatro Keyfi’nin yapımcılığını üstlendiği Öykülerden Oyunlar, Aliağa Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Aliağalılar ile buluşuyor. Tayfun Dinçer’in yönettiği Öykülerden Oyunlar’ın oyuncu kadrosunda Hakkı Ergök ve Kemal Başar gibi Devlet Tiyatrosu kökenli iki sanatçı yer alıyor. Emrah Serbes’in Hikayem Paramparça ve Erken Kaybedenler isimli kitaplarındaki öykülerini tiyatro sahnesine uyarlayan Kemal Başar’ın insanların ilk gençlik yıllarını, baba oğul ve arkadaşlık ilişkilerini irdeleyen trajikomik oyun, erken kaybedenlerin paramparça hikayelerini sahneye yansıtıyor. Tayfun Dinçer’in rejisörlüğünü yaptığı eser, tiyatro sahnelerinde nadiren rastlanan görsel efektleriyle dikkat çekiyor. Eserin ışık tasarımı Yüksel Aymaz’a, orijinal müzikleri ise Orhan Enes Kuzu’ya ait. Oyun, 22 Haziran Pazartesi günü Aliağa Açık Hava Tiyatrosu’nda Aliağalı seyircisiyle buluşacak. Oyunun 5 TL olarak belirlenen biletleri, ASEV gişelerinden ve Biletix üzerinden temin edilebilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X