Alican’ın anısına!

Özlüce Tesislerinde yapılan basın odasının açılışında geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Alican Tarakçıoğlu’da anıldı.

Alican’ın anısına!

Bursaspor Özlüce Tesislerinde yer alan ve yapımını Tesisler ve Katlı Otopark’tan Sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Bozdemir’in üstlendiği Basın Odası’nın açılışı dün gerçekleştirildi. Açılış törenine yöneticiler Ahmet Bozdemir, Ahmet Eraslan ve Ali Turan, görsel ve yazılı basının temsilcileri ile kısa bir süre önce aramızdan ayrılan gazeteci Alican Tarakçıoğlu’nun eşi Merve Tarakçıoğlu da katıldı. Yönetici Ahmet Bozdemir, ‘Bu açılışı yapmak için çok bekledik ama takımımızın içinde bulunduğu durum nedeniyle bunu gerçekleştiremedik. Çok kısa bir süre önce aramızdan ayrılan gazeteci arkadaşımız Alican Tarakçıoğlu’nu anmak istiyoruz. Bu açılışı kendisinin anısına yapıyoruz. Alican arkadaşımıza bir kez daha  Allah’tan rahmet diliyorum’ dedi. Basın odasına Alican Tarakçıoğlu’nun ismi verileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X