Aliço Çukur’a veda mı ediyor?

Geçtiğimiz akşam 65. bölümüyle ekranlara gelen Çukur dizisi yine nefes kesen anlara sahne oldu. Uluç karakterini canlandıran usta oyuncu Serhat Özcan diziye veda ederken, Aliço’nun akıbeti belirsiz kaldı.

Aliço Çukur’a veda mı ediyor?

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur 65. son bölümüyle 13 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana geldi. 27 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali yapacak olan Çukur’un son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

YÜCEL ULUÇ’U ÖLDÜRDÜ!

Yücel’i tuzağa çekmek için her şeyi planlayan Yamaç, Kemal ve Metin’e saklanmasını söyleyip haber bekledi. Mekanda tüm bunlar olurken herkesten gizli buluşma noktasına giden Aliço, bir tepeye çıkıp Uluç’u izledi. Buluşmanın tuzak olduğunu anlayan Yücel ise mekana sadece arabasını yolladı. Bir şeylerin ters gittiğini anlayan Yamaç ise, Uluç’un vurulması ile neye uğradığını şaşırdı. Aliço’nun yakınında ortaya çıkan Yücel ve Remzi ise Aliço’yu bayıltarak kaçırdı. Böylece Çukur’da Uluç’u canlandıran usta oyuncu Serhat Özcan diziye veda etti.

ALİÇO ÖLÜYOR MU? SİYAH ZARF ORTAYA ÇIKTI

Yücel’in tuzağı anlayıp Uluç’u indirmesi ile planı bozulan Yamaç’ı kötü bir sürpriz daha bekliyor. Aliço’nun keskin nişancı tüfeğinin altındaki siyah mektubu bulan Kemal ve Metin hiç zaman kaybetmeden Yamaç’ın yanına koşuyor. Mektubu görür görmez Aliço’nun başına bir şey geldiğini anlayan Yamaç kalakalıyor. Aliço’yu kaçıran Yücel ise onu bir depoya kapatıyor. Peki Yücel Aliço’yu öldürecek mi? Bu sorunun yanıtı 66. yeni bölümde ortaya çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X