Alimpijevic: Bu takımın koçu olduğu için gururluyum

Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic, “Oyuncularımla ve böyle bir takımın koçu olduğum için gurur duyuyorum. Taraftarlarımız bu maçın kazanılmasını hak ettiler. Hep birlikte bir kültür inşa ediyoruz. Taraftarlarımızı her maça bekliyorum” dedi.

Alimpijevic: Bu takımın koçu olduğu için gururluyum

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. haftasında Anadolu Efes’i 88-86 mağlup ederek ligde 4’te 4 yapan Frutti Extra Bursaspor, zirve yürüyüşünü sürdürüyor. Güçlü rakibini geçerek Fenerbahçe Beko’yla birlikte namağlup iki takımdan biri olan yeşil beyazlılarda, Başantrenör Dusan Alimpijevic böyle bir takımın koçu olduğu için çok gururlu olduğunu söyledi. Taraftarların bu maçta da muhteşem olduğunu belirten Alimpijevic, yeşil beyaz sevdalılarının galibiyeti hak ettiklerini ifade etti.

‘GURUR DUYUYORUM’

Hep birlikte bir kültür inşa ettiklerini vurgulayan ve taraftarları her maçta yanlarında görmek istediklerini vurgulayan Sırp çalıştırıcı, “Maçtan önce soyunma odasında oyuncularıma onlarla gurur duyduğumu söyledim. Hepsiyle tek tek gurur duyuyorum. Böyle bir takımın koçu olduğum için gurur duyuyorum. Bu maçı kazandığımız için çok mutluyum çünkü taraftarlarımız muhteşemlerdi. Onlar bu maçın kazanılmasını hak ettiler. Biletleri rekor bir sürede bitirdiler. Hep birlikte bir kültür inşa ediyoruz. Taraftarlarımızı her maça bekliyorum” diye konuştu.

Timsah Letonya yolcusu

Anadolu Efes’i mağlup ederek yoluna kayıpsız devam Frutti Extra Bursaspor, EuroCup A Grubu 3. hafta maçında yarın Ukrayna temsilcisi Promotey Slobozhanske ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ukrayna’daki savaş nedeniyle mücadele Letonya’nın Riga kentindeki Arena Riga’da oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak. Yeşil beyazlılar maç için bugün Letonya’ya gidecek. EuroCup’taki iki maçını da kazanan Potanın Timsahları, grubunda lider durumda bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X