Alimpijevic eğitim verdi

Frutti Extra Bursaspor’un başarılı başantrenörü,‘Bursaspor hücum sisteminin öğretim teknikleri’ ve ‘Adam adama savunma prensipleri’ eğitimleri verdi.

Alimpijevic eğitim verdi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri, üçüncü gün eğitimlerin ardından tamamlandı.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 1.000’in üzerinde katılımcının yer aldığı seminerin üçüncü ve son gününde Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic, ‘Bursaspor hücum sisteminin öğretim teknikleri’ ve ‘Adam adama savunma prensipleri’ eğitimleri verdi.

Alimpijevic’e yardımcı antrenörleri Serhan Kavut, Buğra Beyazıt ve Murat Tanış da eşlik etti.

PLAKET VERİLDİ

Öğle arasından sonra Türk Telekom SK Başantrenörü Erdem Can, ‘Antrenman ve maça hazırlık düzenleri’ üzerine bir eğitim verirken seminerin sonunda A Erkek Milli Takım Yardımcı Antrenörü ve CS Dinamo Bucharest Başantrenörü Hakan Demir, Hakan Demirel ile birlikte ‘Kısa oyuncu fundamental çalışmaları’ konusu üzerine durdu. Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile birlikte diğer eğitimcilere plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X