Alişan’dan sert tepki: Orada Peygamber Efendimiz yatıyor Berna hanım!

Berna Laçin’in, “İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!” sözlerine Alişan’dan çok sert tepki geldi. Alişan, “Orada Peygamber Efendimiz yatıyor Berna hanım!!!” diyerek sert çıktı.

Alişan’dan sert tepki: Orada Peygamber Efendimiz yatıyor Berna hanım!

Berna Laçin’in “idam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!” Alişan’dan çok sert tepki geldi. Alişan, “Berna hanım orada Peygamber Efendimiz yatıyor” dedi.

“MEDİNE TOPRAKLARI TECAVÜZDE REKOR KIRMAZDI!”

Son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin” İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!” sözleriyle dahil olmuştu.

ALİŞAN’DAN ÇOK SERT TEPKİ GELDİ

Berna Laçin’in bu sözlerine Alişan’dan çok sert tepki geldi. Alişan, “Medine topraklarını gidip görsün bence!! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!” ifadelerini kullandı.

berna1234.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X