Alişan’ın ‘1 Milyon Mehmet’e tavrı tepki çekti! Ufuk Bayraktar çok kızdı

Fenomen ‘1 Milyon Mehmet’, Demet Akalın ve Alişan’ın programına konuk oldu. Ünlü fenomene Alişan’ın tavrı ise tepki çekti.

Alişan’ın ‘1 Milyon Mehmet’e tavrı tepki çekti! Ufuk Bayraktar çok kızdı

Sosyal medya fenomeni ‘1 Milyon Mehmet’, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Sosyal medya fenomeni, programda bir anısını anlattığı sırada şarkıcı Alişan tarafından stüdyodan karga tulumba dışarı çıkarıldı. Alişan’ın bu hareketi, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

eae

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden hikaye paylaşıp stüdyoda yaşananları sert bir dille eleştirdi. Bayraktar, “Ağabey, kim diye merak edenler bir milyoncu Mehmet yazmaları yeterli. Yazıklar olsun, iki isme de. Destekle şaklaban etmeye gerek var mı? Çıkarlarınız kurusun ki kendi halinde yaşayan akıl melekelerini sosyal çevresinde tutarlı şekilde kullanmayan ve ona destek olan hiç görmediğimiz kişiyle birlikte ekrana çağırıp sonra nasıl yollayacağım diye şaşırmak ne rezillik boyutudur!” diyerek tepkisini gösterdi.

fenomen-1-milyon-mehmet-demet-akalin-ve-alisan-13827020_7002_m

1 MİLYON MEHMET KİMDİR?

1968 yılında dünyaya geldi. Kaportacılık yapan Bir Milyon Mehmet’in gerçek adı Mehmet Bucak’tır. Aslen Mersinlidir. Bir Milyon Mehmet, sosyal medyada yayınladığı videolarla gündem oldu. Mersin merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi’nde hayatını sürdüren Mehmet Bucak, sosyal paylaşım sitesi Instagram’da yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X