Alişan’la yakınlaşırken zorlandık

Aynı zamanda program partneri Alişan’ın ‘Ölümsüz Aşklar’ şarkısının klibinde rol alan Çağla Şikel, senaryo gereği yakınlaşma sahnelerinde zorlandıklarını itiraf etti.

Alişan’la yakınlaşırken zorlandık

ROL ALMAYI BEN İSTEDİM

Çağla Şikel, bir arkadaşının doğumgünü partisi çıkışı soruları yanıtladı. Yakın dostu Alişan’la ilk kez bir klipte rol alan Şikel, ‘Bir gün sette klip için bayan oyuncu bulamadıklarını konuşunca Alişan’a, ‘Beni neden almıyorsun. Ben klibinde rol alırım’ teklifinde bulundum. Alişan çok yakın arkadaşım olduğu için, o da ben de senaryo gereği klipteki yakınlaşma sahnelerinde çok zorlandık. Ancak güzel bir iş çıktığına eminim’ diye konuştu.

 

ASLA PİŞMAN DEĞİLİM

Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan, ‘Güzellik yarışmasına katıldığım için pişmanım’ sözlerinin kendisine ait olmadığı söyleyen Çağla Şikel, konunun çarpıtıldığını savundu. Röportajda, eskiden ne kadar cesur olduğunu vurgulamaya çalıştığını belirten Şikel, ‘Şu an olsa cesaret edemezdim demiştim. Yoksa niye güzellik yarışmasına katılmak istemeyeyim ki? Hayatımın tüm fırsatlarını bana yarışmalar kazandırdı. O yaşımda olsam yine katılırdım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X