Alıştırdın devam et Timsah’ım

Üst üste aldığı Fenerbahçe ve Kayserispor galibiyetleriyle camiaya umut aşılayan yeşil beyazlılar, ligin dibindeki rakibini de geçmeyi amaçlıyor. Timsah Arena’daki randevu 16.00’da başlayacak.

Alıştırdın devam et Timsah’ım

Spor Toto Süper Lig’de ilk 4 haftadan 9 puan çıkaran ve üst sıralara yelken açan Bursaspor, bugün Kasımpaşaspor’u konuk edecek. Timsah Arena’da 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

 
 
Üst üste aldığı Fenerbahçe ve Kayserispor galibiyetlerinin ardından camiaya umut aşılayan yeşil beyazlılar, sezona çalkantılarla başlayan ve ligin dibinde yer alan rakibi karşısında da kazanarak çıkışına sürdürmek istiyor. 
 
İSMAİL OYNUYOR
 
Timsah’ta Kayserispor karşısında kırmızı kart gören ve cezasını Bayrampaşaspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası randevusunda çeken İsmail Konuk forma giyebilecek. 
 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Serdar Kurtuluş’un sakatlığı nedeniyle oynamayacağı karşılaşmada Erdem Özgenç’in de maç ve antrenman eksikliğini göz önünde bulundurarak savunmanın sağını yine Ertuğrul Ersoy’a emanet etmesi bekleniyor. Sakatlıkları düzelen Faty ve Şamil görev verilmesi halinde forma giyebilecek. 
 
Batalla varsa sorun yok
 
Bursaspor’un yıldızı Pablo Martin Batalla, Kasımpaşaspor karşısında da takımının en önemli kozu olacak. Ligde yeşil beyazlı ekibin filelere gönderdiği 6 golün 3’ünde imzasını bulunan Tangocu, son Kayserispor maçının kazanılmasında başroldeydi. Attığı 3 golü de kafayla filelere gönderen Batalla, bugünkü maçta taraftarları da yanlarında görmek istediklerini söyledi. 
 
Üstünlük Timsah’ta
 
Bursaspor ile Kasımpaşa bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 15. kez karşı karşıya gelecek. Bu güne kadar oynanan 14 karşılaşmada yeşil-beyazlı ekip, 9 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
 
Maç heyecanı OLAY TV’de
 
Bursaspor’un bugün Kasımpaşaspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 
 
MAÇ TABLO
 
 
STAT: Timsah Arena
SAAT: 16.00
HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen ve Serkan Olguncan 
EKSİKLER: Emre, Deniz, Erdem, Serdar, Sane, Furkan
EKSİKLER: 
BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200 TL, Batı Alt: 100 TL, Doğu Alt: 50 TL, Doğu Üst: 40 TL, Güney Kale Arkası: 20 TL, TOFAŞ Tribünü : 20 TL
16.00 LİG TV/Canlı
 
BURSASPOR

 

1 Harun Tekin
24 Ertuğrul Ersoy
4 İsmail Konuk
66 Tomas Sivok
23 Aziz Eraltay
6 Şamil Çinaz
14 Ricardo Faty
10 Pablo Martin Batalla
28 Del Valle
11 Joshua John
18 Kubilay Kanatsızkuş
 
KASIMPAŞASPOR

1 Ramazan Köse

88 Veysel Sarı
2 Kenny Otigba
4 Christian Taraouco
3 Vasil Bozhikov
12 David Pavelka
8 Andre Castro
11 Tunay Torun
10 Adem Büyük
90 Venkov Popov
14 Franck Etound

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X