Alışveriş bitti sıra çekilişte

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde, 7 asırlık geçmişe sahip Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde düzenlenen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ sona erdi.

Alışveriş bitti sıra çekilişte

Bölge esnafının talepleri doğrultusunda 22 Haziran’a kadar uzatılan ‘Alışveriş Günleri’ne vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi. 

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kapsamında tüketiciler, organizasyon boyunca yaklaşık 20 milyon liralık alışveriş karşılığında 74 bini aşkın çekiliş kuponu aldı. 2 ayı aşkın sürede Alışveriş Günleri’nden yararlananlar ise, en fazla erkek müşteriler oldu. Erkek müşteriler 41 bine yakın işlem gerçekleştirdi. 

Çekilişe katılanların yüzde 4’ü de Bursa dışından gelerek alışveriş yaptı. Ayrıca bu süre zarfında en fazla cumartesi günü işlem yapılırken, çekilişe en fazla gençlerin katılması da dikkat çekti. Öte yandan 30 Haziran 2016 tarihinde BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek çekilişin ardından talihliler bugüne kadar dağıtılan en büyük hediyelerin sahibi olacak. 

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, bölgeyi cazibe merkezi hale getiren adımlara devam edeceklerini belirterek, “Tarihi çarşı bölgesi kentimiz için büyük bir hazine. BTSO olarak Bursa’mızın köklü tarihinin yakın tanığı olan bölgeye bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X