‘Alışveriş Günleri’ yarın başlıyor

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde yarın ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ başlayacak.

‘Alışveriş Günleri’ yarın başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ile Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği iş birliğiyle düzenlenen organizasyondan esnafın beklentisi büyük. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, 22 Mayıs’a kadar sürecek ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ ile 700 yıldan bu yana kent hayatının nabzının attığı Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne hareketlilik kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

ÇEKİLİŞLE 10 OTOMOBİL

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ndeki mağazalardan alışveriş yapan tüketiciler, anlaşmalı iş yerlerinde toplam 100 liralık her alışveriş için bir çekiliş kuponu almaya hak kazanacak. Tüketiciler, alışveriş fişlerini çarşının belirli noktalarında kurulan başvuru merkezlerine ibraz ederek çekiliş kartlarını alabilecek. Kampanyanın ardından yapılacak çekilişle talihlilere 10 Fiat Egea otomobil, 10 Lenovo dizüstü bilgisayar ve 10 LG akıllı cep telefonu hediye edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X