Alkışlar Hamzaoğlu’na

Bursaspor’a şampiyonluk senesini hatırlatan Hamza Hoca, kariyerinin de en verimli dönemini yaşıyor. 9 haftada 19 puan toplayan genç teknik adam, böyle bir tabloyu ne Galatasaray’da ne de Akhisar’da yaşadı.

Alkışlar Hamzaoğlu’na

Ligde üst sıralara yelken açan Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşıyor. 9 hafta sonunda 19 puan toplayan yeşil beyazlılar’da genç teknik adamın bunda katkısı oldukça fazla.

Genç teknik adam oynattığı futbolla zaman zaman eleştirilse de mütevazi bir kadroyla Bursaspor’da başarılı olabileceğinin sinyallerini verdi.

Hamzaoğlu kariyerinde daha önce çalıştığı takımlarda ilk 9 haftalarda böyle bir tablo yaşamıştı.

CİMBOM’LA 18 PUAN

2012-2013 sezonunda Akhisar Belediyespor’da görev yapan genç teknik adam 9 hafta sonunda sadece 9 puan toplayabilmişti.

Hamza Hoca, bir sonraki sezon yine Ege temsilcisiyle bu kez 14 puan toplamış ve ligde 7.sırada yer almıştı.

Geçen sezon başı Galatasaray’da çalışan Hamzaoğlu 9 hafta sonunda 18 puan alabilmişti. O dönem sarı kırmızılı takım ligde 22 puanla Beşiktaş’ın ardından 2.sırada yer almıştı.

ŞAMPİYONLUK SENESİ

Bursaspor’daki ilk 9 haftalık performansıyla kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşayan Hamza Hoca, Bursaspor’a şampiyonluk dönemini de hatırlattı.

2009-2010 sezonunun 9.haftasında da 19 puan toplayan yeşil beyazlılar bu yılda aynı grafiği yakaladı. Bursaspor o dönem ligde 3.sırada yer almıştı. Sağlam adımlarla yoluna devam eden Timsah’ın bu öyküsünün nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X