Alkollü sürücü dehşeti: 1’i çocuk, 6 yaralı

Beyoğlu’nda, alkollü olduğu öğrenilen bir sürücü trafiği birbirine katarak 4 aracın kaza yapmasına neden oldu. Kazada 1’i çocuk 6 kişi yaralanırken, sürücünün 116 promil alkollü olduğu belirlendi.

Alkollü sürücü dehşeti: 1’i çocuk, 6 yaralı

Kaza, saat 20.00 sıralarında Beyoğlu Sütlüce İmrahor Caddesi Sütlüce Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, rahatsızlanan eşini hastaneye yetiştirmek için yola çıkan ve Nurtepe O-2 bağlantı yolundan Kağıthane istikametine gitmekte olan Remzi T. (55), idaresindeki 34 BOF 54 plakalı otomobiliyle Sütlüce kavşağına geldiği esnada kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmek istedi. Ancak bu sırada Sütlüce’den Kağıthane istikametine giden Sercan Serpit yönetimindeki 34 JY 2836 plakalı otomobile çarptı. Serpit, çarpmanın etkisiyle Mahmut Karakoç idaresindeki 34 TL 8165 plakalı otomobile çarptı. Karakoç ise plakası ve sürücüsünün kimliği alınamayan bir minibüse çarptı.

Kaza sonucu Remzi T. otomobiliyle kaldırıma çıkarken, aynı arabada 9 yaşındaki torunu Mert T. ve ismi öğrenilemeyen eşi yaralandı. Alnından yara alan Remzi T., torunuyla birlikte otomobilden çıkararak durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eşi ise otomobilde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralı küçük çocuğu ambulansa alarak tedavi etti. Yaralı kadına ise sağlık ekipleri tarafından ilk olarak boyunluk takıldı. Sedyeyle ambulansa götürülen yaralı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük çocuğun ise kazanın şokunu atlatamadığı görüldü.

Kaza geçiren sürücülerden Mahmut Karakoç, “Biz yeşil ışık yandığında ilerlemeye başladığımızda katılım yolundan bir araç geldi. Beyefendi alkollüydü ve kırmızı ışıkta geçerek benim yanımdaki araca vurdu. Yanımdaki araba da bana vurdu ben de arada kaldım. Bir de minibüs karıştı kazaya ama o gitti. Aşırı süratli geldiği için nasıl olduğunu anlamadık. Polis denetiminde alkollü olduğu tespit edildi. Zaten aracının içerisi de çok kötü alkol kokuyordu” dedi.

Öte yandan, kazaya sebebiyet veren Remzi T.’ye ait otomobilin sürücü koltuğundaki pedalların altında alkol şişesi bulundu. Trafik polisleri tarafından alkol muayenesi yapılan şahsın 116 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, kazaya karışan sürücüleri ifadelerini almak üzere polis merkezine götürürken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X