Alkollü sürücü yakalanınca ağladı

Aksaray’da aşırı alkollü araç kullanırken polisten kaçan sürücü, yakalandığı polise bir gözünün görmediğini söyleyerek ağladı.

Alkollü sürücü yakalanınca ağladı

Olay, Aksaray Adana Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Adana’dan Aksaray istikametine seyreden Hacı Kaplan (38) idaresindeki otomobile dur ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayarak hızla uygulama noktasından kaçan sürücü kayıplara karıştı. Polis kısa süre içinde bölgede yaptığı araştırmada aracı Toptancılarda park halinde buldu.

Araçta arama yapan polis ekipleri çok sayıda alkollü içki şişesine rastlarken, çevrede yaptığı aramada aracı bırakıp kaçan sürücüyü buldu. Aşırı alkollü olan sürücü yanındaki arkadaşının kaçtığını söyledi. 

Sağ gözünün yüzde 95 görmediğini belirten alkollü sürücü, polisleri ikna edebilmek için büyük çaba sarf etti. Polisleri ikna edemeyen sürücü daha sonra yüzde 95 görmeyen gözünden dolayı malulen emekliliğe başvurduğunu, ancak emekli olamadığını, bu nedenle de moralinin bozuk olduğunu ve içtiğini söyleyerek polis ekiplerine ağladı. Polis ekipleri araçta yapılan incelemelerin ardından sürücüyü gözaltına alırken, otomobil çekici ile çekilerek modifiyeli olduğu için trafikten men edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X