All-Star’da geri sayım

ABD’nin New York eyaletinde düzenlenecek Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu, bugün sabaha karşı başlayacak.

All-Star’da geri sayım

Basketbol severler, NBA yıldızlarının sahne aldığı All-Star Hafta Sonu etkinliklerinde, yükselen yıldızlar maçı, yetenek yarışmaları ve All-Star maçının yanı sıra ünlüler maçı ve NBA Gelişim Ligi (D-Lig) All-Star karşılaşmasını da izleme fırsatı bulacak. 

New York’taki Madison Square Garden ve Brooklyn’deki Barclays Center’da düzenlenecek 3 günlük organizasyon, bu gece TSİ 02.00’deki “Ünlüler maçı”yla başlayacak.  Bu yıl farklı bir formatta oynanacak “Yükselen yıldızlar maçı” ise aynı gün TSİ 04.00’te Barclays Center’da oynanacak. Etkinliğin 2. gününde yapılacak ve TSİ 03.30’da başlayacak 3 sayı, smaç ve yetenek yarışması, Barclays Center’da düzenlenecek. Organizasyon 16 Şubat’ta TSİ 03.30’da oynanacak 64. NBA All-Star maçıyla sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X