Alman heyetten Bozbey’e ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Federal Almanya Cumhuriyeti Hessen Eyaleti Avrupa İlişkileri Bakanı Lucia Puttrich, Federal Almanya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Georg Birgelen, Bursa Fahri Konsolosu Sibel Cura Ölçüoğlu ile milletveki

Alman heyetten Bozbey’e ziyaret

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey, kardeş kent Hanau ile yapılan çalışmaların da altını çizdi. Türkiye ve Almanya arasındaki ilişkilere değinen Başkan Bozbey, “İnanıyorum ki valilik öncülüğünde kurulan Bursa ile Hessen eyaleti arasındaki girişim de ticari, sosyal ve kültürel alanlarda çok önemli bir sorumluluğu da beraberinde getirecektir” dedi.

Zor bir süreçte Bursa’ya gelmelerinin her iki ülke arasındaki ilişkilerin devamlılığı açısından önemli olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Aynı zamanda yanlış anlaşılmaları da ortadan kaldıracak bir sürecin de başlangıcı olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

 

Hessen ile Bursa arasındaki iş birliğine dikkat çeken Hessen Eyaleti Avrupa İlişkileri Bakanı Lucia Puttrich de, “İlişkilerimizin daha güçlü hale gelmesi ve faaliyetlerin yürütülmesi, kardeş şehirlerin tesis edilmesiyle olacaktır” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X