Alman milletvekilleri İncirlik Üssü’nü ziyaret etti

Almanya Federal Cumhuriyeti Federal Meclis Savunma Komisyonu üyeleri, Alman askerlerini ziyaret etmelerinin ardından üsten ayrıldı.

Alman milletvekilleri İncirlik Üssü’nü ziyaret etti

Almanya Federal Cumhuriyeti Federal Meclis Savunma Komisyonu üyeleri, yaklaşık 5 saat kaldıkları İncirlik Üssü’nden ayrıldı.

Yaklaşık 200 Alman askerinin görev yaptığı üsse, Almanya Parlamentosu Savunma Komisyonu Başkan Yardımcısı Karl Lamers ile diğer milletvekilleri Agnieszka Brugger, Ingo Gaedechens, Florian Hahn, Rainer Arnold, Karl Heinz Brunner ve Alexander S. Neu’nun yer aldığı heyetin ziyareti basına kapalı gerçekleşti.

Alman milletvekili heyetini taşıyan uçak, 5 saat civarında süren ziyaretin ardından merkez Sarıçam ilçesindeki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığından hareket etti.

Terör örgütü DAEŞ’e karşı mücadele eden ve uluslararası koalisyonun üyelerinden olan, bu kapsamda geçen ocak ayında İncirlik Üssü’ne Tornado tipi keşif uçakları ve bir tanker uçak konuşlandıran Alman heyetinin ziyaretinin detayları ilgili açıklama yapılmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X