Almanya Milli Takımı’nda Covid-19 vakası

Almanya A Milli Futbol Takımı’nda bir oyuncunun yeni tip koronvirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Almanya Milli Takımı’nda Covid-19 vakası

Almanya Futbol Federasyonundan (DFB) yapılan açıklamada, 11 Kasım’da Liechtenstein ve 14 Kasım’da Ermenistan’la oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası Eleme Grubu maçları öncesi dün milli takım oyuncuları ile çalışanlarına uygulanan PCR testlerinden birinin pozitif sonuçlandığı belirtildi.

PCR test sonucu pozitif çıkan milli futbolcunun hemen izolasyona alındığı ve herhangi bir belirtisi bulunmadığı belirtilirken, oyuncunun tam aşılı olduğu aktarıldı.

Ayrıca, PCR testi negatif çıkmasına rağmen söz konusu futbolcuyla temasta olan 4 oyuncunun daha karantinaya alındığı dile getirildi.

Bild gazetesinin haberinde ise PCR testi pozitif çıkan kişinin, Bayern Münih’te forma giyen Niklas Süle olduğu ileri sürüldü.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X