Almanya’da dev buluşma!

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, TFF Başkanı Yıldırım Demiören ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çağlar’la bir araya geldi…

Almanya’da dev buluşma!

UEFA Yönetim Kurulu’nun Almanya’nın Frankfurt kentinde yapılan toplantısına, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ile Alaattin Aykaç katıldı. UEFA’ya üye 55 ülkenin başkanlarıyla biraraya gelen UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’in, TFF yönetimiyle gerçekleştirdiği görüşme ön plana çıktı… Toplantılarda Avrupa’da futbolu daha ileri seviyelere taşıyacak projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

UEFA Başkanı Ceferin’in, yakın dostluğu olan Demirören ve Mustafa Çağlar’la özel olarak ilgilenmesi dikkatlarden kaçmadı.  45 dakika süren görüşmede Ceferin’in, UEFA stratejilerini belirleme konusunda Başkan Demirören ve TFF’nin sunduğu önerileri çok önemsediğini söylediği öğrenildi. UEFA, Frankfurt’taki toplantının sonuçlarını önümüzdeki günlerde resmen açıklayacak.

Çağlar’a özel ilgi

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, özellikle UEFA seçiminde dostluk kurduğu Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar’la, yakından ilgilendi…

Baş başa 45 dakika

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile UEFA Başkanı Ceferin’in baş başa gerçekleştirdiği görüşme 45 dakika sürdü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X