Almanya’da Germanwings uçağına bomba ihbarı

Köln-Milano seferi için hareket eden Germanwings havayolu şirketinin uçağı bomba ihbarı nedeniyle havalanmadan geri döndü.

Almanya’da Germanwings uçağına bomba ihbarı

Germanwings havayolu şirketinin Köln-Milano seferi için hareket eden yolcu uçağının, bomba ihbarı nedeniyle havalanmadan aprona geri döndüğü bildirildi.

 

Germanwings şirketinden yapılan açıklamada 126 yolcusu bulunan uçağın kalkış için piste gittiği ancak bomba ihbarı nedeniyle aprona geri döndüğü belirtildi. Açıklamada başka bir uçağın sefere hazırlandığı kaydedildi. 

 

Airbus A320 model uçakta bomba aramasının sürdüğü ifade edildi.

 

Germanwings şirketine ait Köln-Venedik seferini yapan bir yolcu uçağı da yağ basıncında azalma meydana gelmesi nedeniyle 6 Nisan’da Stuttgart Havalimanı’na zorunlu iniş yapmıştı.

 

Germanwings’e ait Airbus A320 tipi yolcu uçağının 24 Mart’ta Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken Fransa’nın güneyinde yardımcı pilot tarafından kasıtlı bir şekilde düşürüldüğü açıklanmış, uçaktaki 6 mürettebat ve 144 yolcudan kurtulan olmamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X