Almanya’da tren istasyonunda silahlı çatışma!

Almanya’nın Münih kentindeki Unterföhring metro istasyonunda silahlı saldırı düzenlendi. Tren istasyonu kısa sürede polis tarafından boşaltılırken, Alman Bild gazetesi, saldırıda bir kadın polisin başından yaralandığını duyurdu. Olayda toplamda üç kişinin

Almanya’da tren istasyonunda silahlı çatışma!

Almanya’nın Münih kentindeki Unterföhring tren istasyonunda salı sabahı silah sesleri duyuldu. Münih Polisi Sözcüsü Marcus da Gloria Martins olayda biri fail olmak üzere dört kişinin yaralandığını bildirdi. Martins olayda kafasından yaralanan bir kadın polisin durumunun kritik olduğunu bildirdi. 

Polis Sözcüsü failin yakalandığını bildirdi. Failin 37 yaşında bir Alman olduğu açıklandı. 

Olayda failin yanı sıra iki yolcunun da yaralandığı kaydedildi. Yaralı yolcuların durumunun ağır olmadığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Münih Polisi terör saldırısı ya da ikinci bir faile ilişkin her hangi bir işaretin bulunmadığını vurguladı.

Polis sözcüsü  Marcus da Gloria Martins iki kişilik devriye ekibinin kavga ihbarı üzerine istasyona vardığını, ancak kavganın yakınında bulunan failin kadın polisi istasyona yaklaşmakta olan trenin önüne itmeye kalkıştığını bildirdi.

İSVEÇ ALARMA GEÇTİ, SÜRÜCÜ KAÇTI

Öte yandan, İsveç’in başkenti Stockholm’de Södermalm bölgesinde bir kamyonet genelde yayaların kullandığı alana girdi. Araçlara çarptıktan sonra bir direğe çarparak duran kamyonetin sürücüsü kaçtı. Görgü tanıkları, kaçan sürücüyü bir kişinin yakalamaya çalıştığı ancak başaramadığını belirtti.

Olay yerinde çok sayıda ambulans, kurtarma ekibi, sivil ve resmi polis ekibi ile helikopter sevk edildi. Kamyonetin çarptığı bir ticari taksi sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre şehrin diğer bölgelerinde de polisin yoğun olarak devriye gezdiği ve sürücünün olası kaçış yollarını engellemeye yönelik tedbirler aldığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X