Almanya’dan Bursa’ya döviz gönderdi: Türk Lirası yapın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “dövizlerinizi bozdurun” çağrısı üzerine harekete geçen gurbetçi bir vatandaş, Türkiye’deki akrabasına gönderdiği 5 bin euroyla kampanyaya katkıda bulundu.

Almanya’dan Bursa’ya döviz gönderdi: Türk Lirası yapın

Bursa’da oturan Kemal Göleç (50), işçi emeklisi kayınpederi Akif Seymen’in (76) Almanya’dan gönderdiği 5 bin euroyu döviz bürosunda bozdurdu.

Göleç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayınpederi Akif Seymen’in kendisine bir zarf gönderdiğini ancak bu sırada kent dışında olduğunu söyledi.

Döndüğünde eşinin zarfı kendisine teslim ettiğini belirten Göleç, “Zarfın üzerinde ‘Erdoğan’ın çağrısı üzerine bozulacak, Türk Lirası yapılacak.’ yazıyordu. İçinden 5 bin euro çıktı. Ben de bu parayı döviz bürosunda bozduracağım ve emanet olarak saklayacağım. Türkiye’ye döndüğünde kendisine vereceğim.” diye konuştu.

Göleç, desteğin yurt dışından gelmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Dövizi bozdurun altına veya liraya çevirin.’ dedi ve biz de bunu yapıyoruz. Benim düşünceme göre bu olay, haçlıların zihniyetinin kırılma noktalarından birisi olacak. Erdoğan’a desteğin her manada olmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X