Almanyalı Fatmagül!

Fenomen dizi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin yapım hakları Alman yapım şirketi Bantry Bay tarafından satın alındı. Dizi, Alman oyuncularla yeniden çekilecek.

Almanyalı Fatmagül!

GLOBAL BİR HİKAYEYE SAHİP

Dünyada 50’den fazla ülkede yayınlanan, belgesellere konu olan ve farklı coğrafyalarda yaşayan pek çok kadının hayatına ilham veren ‘Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin başarısı sürüyor. Dizinin yapım hakları Alman yapım şirketi Bantry Bay’e satıldı. İmzaların atılmasının ardından konuşan şirket yetkilileri, ‘Fatmagül, global bir hikayeye sahip ve başarısını kanıtladı. Biz de dizinin Alman versiyonunu yapacağız’ dediler.

YAYINLANDIĞI ÜLKEDE ZİRVEDE

Yönetmenliğini Hilal Saran’ın yaptığı, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde ise Beren Saat ve Engin Akyürek’in yer aldığı dizi, özellikle Latin Amerika’da ilgi görüyor. Yayınlandığın hemen her ülkede reyting rekorlarını alt üst eden ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin Almanya versiyonu için hazırlıkların önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X