Alperen Ocakları’ndan protesto yürüyüşü

2009 yılında seçim çalışmalarını sürdürürken düşen helikopterde hayatın kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bursa Alperen Ocakları tarafından unutulmadı.

Alperen Ocakları’ndan protesto yürüyüşü

25 Mart 2009 günü gerçekleştirilen suikastin faallerinin 9 yıl geçmesine rağmen bulunamadığı belirten Bursa Alperen Ocakları, protesto yürüyüşü düzenledi. Cumhuriyet Caddesi’nden Zafer Plaza önüne kadar süren yürüyüşün ardından açıklama yapan Bursa Alperen Ocakları Başkanı Hasan Bayraktar, “Dokuz yıl önce Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları bir suikast sonucu şehit edilmiştir.

Muhsin Yazıcıoğlu’nu kim ya da kimler şehit etmiştir? Kim arama kurtarma çalışmalarını engellemiştir?  Aradan geçen 9 yılda hala ortaya çıkarılamamıştır. 25 Mart, Türkiye’nin gördüğü en büyük faili meçhul cinayettir” dedi. 

“Kaybolan Amerikalı dağcıları iki saatte bulabilen ekipler, 48 saat arama kurtarma çalışmaları yapmış fakat helikoptere ilk köylüler ulaşmıştı” diyen Bayraktar, “Muhsin Başkan’ın adı hiçbir siyaset kalpazanının ağzında sakız değildir.

Her şey ortadadır ve hakikatin bir gün mutlaka açığa çıkma gibi bir huyu vardır. Bu günü iple çekmekte ve üzerimize düşen her şeyi yapmakta asla tereddüt etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X