Alperen Şengün, All Star olacak mı?

NBA All Star oylamalarında ikinci erken sonuçlar açıklandı. Milli gururumuz Alperen Şengün, listede bir basamak yükselerek 6. sıraya yerleşti. Alperen’in beşinci sıradaki Kawhi Leonard ile arasında ise 100 bin oy kaldı.

Alperen Şengün, All Star olacak mı?

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) merakla beklenen All Star oylamasının ikinci erken sonuçları da açıklandı. Milli gururumuz Alperen Şengün, oylarını üç katına çıkararak yeni listeye damga vurdu.

Alperen, Batı Konferansı’nda pivot ve forvetlerin olduğu listede 950 bin oya ulaştı. İlk turu 335 bin oyla geçen Alperen, yüzde olarak en büyük artış yakalayan oyuncu oldu.

Alperen böylece listede bir basamak yükselerek altıncı sıraya yerleşti. Alperen ile beşinci sıradaki Kawhi Leonard arasında ise sadece 100 bin oy kaldı.

Katılımcıların her gün 1 oy kullanabildiği halk oylaması 20 Ocak’ta sona erecek. Halk oylaması, NBA All Star kadrosunun belirlenmesine yüzde 50 etki ediyor.

Kalan yüzde 50’lik bölümde ise NBA oyuncuları ve gazetecilerden oluşan bir grubun tercihleri dikkate alınıyor. All Star maçının yedek kadrolarını ise takım koçları belirliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X