ALPİŞ yatırımda hız kesmiyor

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, geçen yılı yüzde 40 büyümeyle kapattıklarını belirterek, bu yıl büyük bir projeyi daha hayata geçireceklerini söyledi.

ALPİŞ yatırımda hız kesmiyor

Yeni Yalova Yolu üzerinde hayata geçecek 250 milyon liralık projede son hazırlıkların yapıldığını ifade eden Karaalp, “Bursa’ya değer kazandıracak, tüketicinin de alım gücünü sarsmayacak konutlar ürettiklerini kaydetti. Karaalp, “3 ay önce temelini attığımız ‘Silva Balat’ projesi yükseliyor. Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini, bitiş tarihinden 3 ay önce tamamladık. Foresta Evleri’nin yanında yükselen Silva Balat, toplam 72 dairelik bir proje. 2017-2018’deki toplam ciro hedefimiz 400 milyon lira” dedi.

EV ALMANIN TAM ZAMANI

Yeni Tip İmar Yönetmeliği’nin 30 Haziran’da yürürlüğe gireceğini dile getiren Karaalp, “Son 3-4 ayda devlet ciddi önlemler aldı. KDV oranlarını düşürdü. Bu tüketiciye olumlu yansıdı. Tapu harçlarında indirime gidildi, konut kredi faiz oranlarında özellikle büyük projelerde 240 aya varan vadelerle düşük oranlar uygulandı. Beyaz eşya ve mobilyadaki indirimler de bizim sektöre yansıdı. Şu an aslında tam ev alma zamanı” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X