Alpiş’ten yabancılar için proje

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki konut projelerine ilgisine dikkat çeken Sertaç Karaalp, ”Bunun sebebi ülkemizdeki güven ve istikrar ortamı. Yabancılara da hitap edecek yeni projemize start veriyoruz” dedi.

Alpiş’ten yabancılar için proje

Ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinin başında yer alan ve son dönemde yabancı yatırımcıların gözbebeği haline gelen inşaatta yeni projeler peşpeşe geliyor. Bursa’da seçkin konut projeleriyle adını duyuran Alpiş Group, Yeni Yalova Yolu üzerinde As Merkez’in karşısında satın aldığı 24 bin metrekare arsa üzerinde, 300 daire ve 18 işyerinden oluşacak projenin temelini önümüzdeki günlerde atacak. Projenin 1,5 yılda tamamlanması hedefleniyor. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, ekonomideki güven ve istikrar ortamının inşaat sektörüne doping etkisi yaptığını savundu.

SATIŞLARDA BÜYÜK ARTIŞ

Türkiye genelinde konut satışlarında nisanda bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 43 artış yaşandığını vurgulayan Karaalp, “Bunda yabancı yatırımcıların da önemli bir payı var. Tüm dünyayı takip eden yabancı yatırımcılar son dönemde Türkiye’yi tercih ediyor. Bunun nedeni ülkemizdeki güven ve istikrar ortamı. Biz de Bursa’ya olan yabancı yatırımcıların ilgisinden dolayı yeni projemize start veriyoruz. Projemiz yabancılara da hitap edecek” diye konuştu.

YALOVA YOLU CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yalova Yolu’nun kendisine özgü bir cazibesinin bulunduğunu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden BUTTİM Kavşağı’nın tamamlanması ve yine Büyükşehir Belediyesi’nce kısa bir süre sonra devreye alınması hedeflenen tramvay hattıyla birlikte bölgenin daha fazla tercih edilen konuma geleceğini anlatan Karaalp, “İki AVM’ye terminale yürüyüş mesafesinde olan ve Tofaş, Demirtaş OSB gibi yoğun çalışan kesimin olduğu lokasyondaki yeni projemiz bölgeye ayrı bir değer katacak. 300 konut ve 18 işyerinin yer alacağı projemizin temelini önümüzdeki ay atacağız ve 1,5 yıl gibi bir sürede tamamlayacağız” dedi. Karaalp, yıl sonunda yeni bir projeye daha başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X