Alpkan Örnek Phelps’in kanatlarında

11 yıl Emine Örnek Okullarında eğitim hayatı ile spor yaşamını birlikte sürdüren Alpkan, yurt dışındaki başarılarıyla Bursa’nın gururu olmaya devam ediyor.

Alpkan Örnek Phelps’in kanatlarında

Bursaspor’un eski kaptanlarından ve şuan Milli Takımlarda görev yapan Adnan Örnek’in oğlu Alpkan Örnek, yüzmedeki başarılarına devam ediyor. 11 yıl Emine Örnek Okullarında eğitim hayatı ile spor yaşamını birlikte sürdüren Türk Milli Takımının en değerli yüzücülerinden olan Alpkan bu süreçte sayısız Türkiye rekorlarına imza atmıştı. 

Halen Galatasaray kulübünün sporcusu olan Alpkan Örnek şuanda ABD’de dünyaca ünlü 8 madalyalı Olimpiyat Şampiyonu rekortmen Michael Phelps’in ünlü antrenörü Bob Bowman ile çalışıyor.

EĞİTİMİNE DE DEVAM EDİYOR

Amerika’da kendi markasını yaratan Michael Phelps, genç yüzücüyü modellerinden biri yaptı. Phelps bu süreçte Alpkan ile çalışmalarda yakından ilgileniyor. 

Alpkan son olarak 2014’ün son aylarında Katar’da Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda 400 metre karışıkta 04:11,35 derecesiyle Açık Yaş Erkekler’de Türkiye rekoru kırmıştı. Genç yüzücü şuanda Baltimore’de yüzme bursu ile University of To wns da eğitimini de sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X