Altay, lideri ağırlıyor

SPOR Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta Altay, yarın evinde lider Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’la kozlarını paylaşacak.

Altay, lideri ağırlıyor

Buca İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak kritik mücadelede Ömer Murat Ülger düdük çalacak. Ev sahibi ekip seyircisine 1950 kişilik, konuk takım seyircisine ise 195 kişilik yer ayrıldı. Müsabakanın biletleri 10 TL’den satışa sunuldu. Siyah beyazlılarda cezalı Serkan forma giyemeyecek, cezası biten İsmet ise takımdaki yerini alacak. Sakatlıktan çıkan Halil ve Hayrullah riske edilmeyecek.

Ligde 22 puanla 7’nci sırada yer alan Altay, 30 puanla zirvede yer alan rakibini yenerek iç sahada 2’de 2 lapmak istiyor. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a 2’nci mağlubiyetini tattırmak istediklerini belirten Altay teknik direktörü Serdar Sabuncu, “Ligin en iyi takımlarından biriyle karşılaşacağız. Üst düzey liglerde oynamış, üst düzey futbolculara sahipler. Son 2 maçlarından 1 puan çıkardılar. İki takımda galibiyet hedefleyecek, güzel bir mücadele sergilenecek. Taraftarımız tribünleri dolduracaktır, onların desteğiyle kazanmak istiyoruz” dedi.

GALİBİYET PRİMİ 1000 TL

Altay Başkanı Cihangir Marmara, 750 TL olan iç saha galibiyet primlerini Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçı için 1000 TL’ye çıkardı. Altyapı Sorumlusu Ahmet Erboy’un dün Sahil Restoran’da takıma verdiği yemekte prim kararını açıklayan Marmara, galibiyet halinde saç kazıtma sırasını üstleneceğini söyleyerek futbolcuları motive etti. Her galibiyet sonrası bir yöneticinin saçlarının kesilmesinin sıradan bir traş olmadığını ifade eden Başkan Marmara, “Bu Altay’ın gençliğine olan inancının bir simgesidir” dedi. Yemekte, iki hafta önceki Kırıkhan galibiyeti nedeniyle Tesisler Sorumlusu İrfan Aysal’ın saçları kesildi.

FOTOĞRAF

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X