Altepe: Çalışmaya devam edeceğiz

Bursa’nın öncü bir kent olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Dünyanın en hızlı gelişen dördüncü, Türkiye’nin yaşam kalitesinde birinci şehri oldu”” dedi.

Altepe: Çalışmaya devam edeceğiz

NEVZAT OKUMUŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Cumhuriyet Alanı’nında halka hitabetti. Altepe, 1 Kasım seçimlerinden sonra AK Partinin yeniden tek başına iktidar olacağını söyledi. 

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un da katıldığı mitingde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyoruz. 7 Haziran sonrası yaşanan süreçte koalisyon kurulamadı. Muhalefet partileri sorumluluk almadı. Bu ülkenin sorumluluğu bizde. Bu kadrolar bereketli kadrolar. Biz bu işi ibadet olarak kabul ediyoruz. Sonuna kadar da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Türkiye’nin geliştiğini ve 16 büyük ülke arasına girdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ülkemizdeki yatırımları görüyoruz. Allah bizleri, devletimizi, Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı korusun. Bizler bu ülkeyi geleceğe taşıyacağız. Bu ülke sonuna kadar ayakta kalacak, ezanlar susmayacak, bayrak dalgalanacak” ifadelerine yer verdi. 

Dünyanın gözünün, kulağının Türkiye’de olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına gireceğiz. Bunun için Orhangazi’nin, Bursa’nın daha çok çalışması gerekiyor. Bursamız öncü bir kent oldu. Dünyanın en hızlı gelişen 4’üncü, Türkiye’nin yaşam kalitesinde birinci şehri oldu” diye konuştu.

NE YAPSAK AZDIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşmasının son bölümünü ise Orhangazi’de Büyükşehir eliyle yapılan yatırımlar ile yapılacaklara ve projelendirilen çalışmalara ayırdı. Altepe,  “Orhangazi için ne yapsak azdır” dedi.

Programda Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve milletvekili adayı İsmail Aydın da birer konuşma yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X