Altepe: Dağ yöresi kalkınsın istiyoruz

Keles’e bağlı Kozbudaklar Mahallesi’ndeki iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Altepe, “Ne gerekiyorsa, ihtiyaç neyse yapacağız” diye konuştu.

Altepe: Dağ yöresi kalkınsın istiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte Keles bağlı Kozbudaklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yaklaşık bin kişinin buluştuğu iftar programında ramazan ayının bereketine dikkati çeken Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeyi kalkındırmayı hedeflediğini anlattı. Büyükşehir Belediyesi olarak kentin her köşesine hizmet ulaştırdıklarını belirten Altepe, Son 1 yıldır köyler de artık Büyükşehir’e bağlı. İyi günde kötü günde, her sıkıntıda Büyükşehir Belediyesi ve Recep Altepe, Kozbudaklar’ın da yanında. Ne gerekiyorsa, ihtiyaç neyse yapacağız” diye konuştu.

DAHA FAZLA ÜRETİM

Kırsal kalkınmayı destekleyen faaliyetlere de değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Dağ yöresi kalkınsın istiyoruz. Buradaki insanın yüzü gülsün, dağ bölgesi göç vermesin. Yatırım yapalım, daha fazla üretelim, daha çok hizmet edelim. Hedefimiz bu” ifadelerine yer verdi. Altepe iftarın ardından vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X