Altepe: Hizmetler devam edecek

Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında konuşan Altepe, “Nerede yapılacak bir iş varsa, biz oradayız. Bu hizmetler devam edecek” dedi.

Altepe: Hizmetler devam edecek

HAYRİ ŞEN

Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde kurulan iftar sofraları, bu kez İzniklileri kapalı pazar yerindeki programla bir araya getirdi. İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, siyasi parti temsilcileri veçok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe programda yaptığı konuşmada, ‘Güçlü bir Türkiye için bizlere de çok büyük görevler düşüyor. Güçlü Bursa, güçlü şehirler ile birlikte Güçlü bir Türkiye oluşturacağız. Nerede yapılacak bir iş varsa, biz oradayız. İznik’te yüzlerce kilometre sıcak asfalt yapılıyor. Şu ana kadar yapılan ve yapılmakta olan işler ile İznik’e 256 milyon liralık yatırım gerçekleşti, gerçekleşiyor. Tüm tarihi eserler Büyükşehir ile ayağa kalkıyor. Bursa dünya mirası listesinde. En kısa sürede inşallah İznik de Unesco Dünya Mirası Listesi’ne girecek. Yapacak çok işimiz var. Önümdeki listede yapılan yatırımlar uzayıp gidiyor. Bu hizmetler devam edecek. İnşallah güzel günlere İznik’i hazırlıyoruz.İznik halkına her şeyin en iyisi en güzeli yakışır’ dedi.

AHŞAP CAMİ İBADETE AÇILDI…

İftar programının ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen İnikli Mahallesi’ndeki 200 yıllık ahşap cami de törenle ibadete açıldı. Kılınan teravih namazının ardından İnikli’ye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe burada yaptığı konuşmada da, Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’nin kalkınması için çalıştıklarını söyledi. Çalışırken milli ve manevi değerleri de ihmal etmediklerini, nerede bir tarihi eser varsa ayağa kaldırdıklarını ifade eden Altepe, “Bugüne kadar hep bu hassasiyetle hareket ettik. Bundan sonra yine aynı hassasiyetle çalışacağız. Ecdadın emanetine sahip çıkacağız” dedi. Altepe, İnikli Camii’nin içi ve dışıyla, müştemilat alanları ve minaresiyle yeniden kullanılabilir hale getirildiğini kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X