Altepe İznik’teki çalışmaları inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Altepe İznik’teki çalışmaları inceledi

İlk olarak 4 bin 970 metre uzunluğunda İznik surlarında devam eden çalışmaları inceleyen başkanlara burada İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Müze Müdürü Haydar Kalsen de eşlik etti. Bir süre surlarda devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi alan heyet daha sonra yapımı devam eden ve tamamlanmış yol çalışmaları ilgili de incelemelerde bulundu. 

ÜRÜNLER DEĞER KAZANACAK

Heyet daha sonra İznik-Boyalıca Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi’ni inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Büyükşehir Belediyemiz destekleriyle içerisinde 10 dükkân bulunan bir hal inşa ediyoruz. Alan büyümeye müsait bir yer. Eğer ihtiyaç olursa önümüzdeki yıllarda büyütülerek yöre halkının hizmetine sunulmuş olacak. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tarımda da öncü bir belediyecilik anlayışı benimsedik. Tarım ürünlerinin hak ettiği değeri bulması için bu tür tesislere daha çok önem veriyoruz. Boyalıca, Kaynarca, Mahmudiye, Tacir’de olduğu gibi Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezlerimizi inşa ederek halkımızın hizmetine sunuyoruz’ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Boyalıca Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek isteklerini dinledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X