Altepe konuklarını yeni binada ağırlıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk ile Erzurum Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaçoğlu’nu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde yaptırılan belediye binasınd

Altepe konuklarını yeni binada ağırlıyor

Ziyaretlerde konuşan Altepe, “Yeni belediye binasını yapmak bize nasip oldu. Bursa’nın kalbinde yetişen bir insan olarak bu eserleri, Bursa’ya kazandırmak bize nasip oldu. Büyükşehir Belediye binası olmayan tek belediyemiz Bursa’ydı. Biz 136 yıllık tarihi belediye binasında çalışmalarımızı yürütüyorduk. Yeni belediye binamız Bursa’nın kazandığı güzel bir eser oldu” diye konuştu.

Bölgenin eskiden sıkıntılı bir yer olduğunu anlatan Başkan Altepe, “Burası, eski sebze haliydi. Artık buraya değer katan bir eser hayata geçti. Büyükşehir’in tüm birimleri bir araya toplandı. Bursa için güzel çalışmalar yapmak ve eserler üretmek için çalışma ortamı da önemli. Yeni stadyum, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, yeni teleferik gibi özel projeleri gerçekleştirmek bize nasip oldu. Bursa, dünya gündeminde yer aldı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X