Altepe moral verdi

Başkan Recep Altepe’nin organize ettiği geceye yeni teknik patron Hamza Hamzaoğlu da katıldı.

Altepe moral verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Doburca Sosyal Tesisleri’nde Bursaspor’a moral yemeği verdi. yemeğe Emniyet Müdürü Selami Yıldız,  Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç ve yeşil beyazlı takımın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile oyuncular katıldı. İlk olarak konuşan Başkan Recep Bölükbaşı, yeni bir sayfa açtıklarını anlatarak “Konyaspor maçını kazanın ve şehirde başımız dik dolaşalım” diye konuştu.

Güzellikleri yaşamaya geldik

Kenetlenmek gerektiğini belirten Altepe, “Güzel bir tablo oluşturduk. Hamza hocamızın da aramızda olması büyük mutluluğumuz. Bu takımın arkasında bir şehir var. Yeni stadımız da açılıyor. Bu statta Bursaspor’un maç vermemesi gerekiyor. Biz bütün imkanlarımızı kulübümüze açtık. Bu formanın hakkı da verilmeli. Herkes kendine düşen görevi yapmalı” dedi. Hamza Hamzaoğlu ise, “Bir kez daha gördüm ki alınan şampiyonluk tesadüf değilmiş. Bu şehir her şeyi hak etmiş. Antrenmanda gördüm ki bu sonuçları bu takım hak etmiyor. Biz güzel şeyler yapacağız hiç merak etmeyin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X