Altepe: Orhaneli göç vermeyecek

Orhaneli’nde düzenlenen iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın yerli üretimden kırsal kalkınmaya kadar her alanda geliştiğini ifade etti.

Altepe: Orhaneli göç vermeyecek

OSMAN SAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde düzenlenen iftar programları çerçevesinde Orhaneli’nde düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Dağ yöresine büyük önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da tarımda, ticarette, turizmde, sanayide her türlü hamleyi yaptıklarını söyledi. Altepe, “Yerel yönetimler olarak her yerdeyiz. Orhaneli’nin her türlü sorununda Büyükşehir Belediyesi de yanınızda. Sıkıntıları birlikte çözeceğiz, çözüm üretmede hep birlikte çalışacağız. Biz hizmet için buradayız. Ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

İlçede pek çok noktada göletlerin yapıldığını kaydeden Altepe, sulama tesisleri ile sulama birliğine destek verildiğini ve bu yıl personel desteği de verileceğini söyledi. Altepe, tarihi yapıların onarımından eğitim kurumlarına desteklere ve üretime destek sağlayacak çalışmalardan, termal ve turizmin canlandırılmasına kadar bölgenin her köşesinde projelerin sürdüğünü de anlattı.

GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Altepe, “Orhaneli’nin gelişmesi ve bölgenin daha da kalkınması için bizler çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir ve Orhaneli Belediyeleri birlikte Orhaneli’yi geleceğe taşıyacağız. Bugüne kadar yapılamayanlar inşallah bir bir yapılacak. Daha fazla üretip daha fazla kazanacağız. Orhaneli göç vermeyecek” dedi.

İlçeye geri dönüşün ve tersine göçün sağlanmasını istediklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Burada üretimi artırmaya, tarımı ve hayvancılığı desteklemeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X