Altepe orucunu aşevinde açtı

Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal belediyecilik faaliyetlerinden biri olan ve her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen aşevinde her akşam ayrı bir iftar heyecanı yaşanıyor.

Altepe orucunu aşevinde açtı

Aşevinde sıraya girip tabldot yemeğini alan vatandaşlar, iftar saatinin gelmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da oruçlarını aşevinde vatandaşlarla birlikte açtı. Servis masasının arkasına geçip vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Altepe, ezanın okunmasının ardından yemeğini de yine vatandaşlarla birlikte yedi.

Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın Bursa genelinde en güzel şekilde yaşanması için gerekli her türlü tedbiri olduklarını belirten Başkan Altepe, “Ramazan’ın her köşesi hissedilmesi, bu manevi iklimin herkes tarafından yaşanması için gece boyunca farklı etkinlikler düzenledi. Farklı noktalardaki aşevi ve iftar çadırlarımız halkımıza hizmet veriyor. Bunun yanında açık alanda teravih namazı ve ramazanın maneviyatına uygun konser ve söyleşilerle her geceyi dolu dolu geçireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X